Насловна О нама Download Везе Контакт

 

ПОДРШКА ГРЧКОЈ У БОРБИ ПРОТИВ IV РАЈХА

Београд 23.09.2012.

Након два неуспешна покушаја да са оружјем окупира Европу, Немачка ја након уједињења 1991. године кренула у нови поход на Европу. Као прави студент који је након што је два пута пао на испиту (први пут у периоду од 1914-1918 и други пут у периоду 1939-1945) Немачка је нашла начин да бескрвно и демо"н"кратски окупира Европу. Прва жртва је била бивша СФРЈ која се распала у противзаконитом процесу дезинтеграција и што се тиче тадашњег устава који је био на снази и међународног права. Нико није спорио право сецесионистичким републикама да се "раздруже" како су оне говориле, али не на начин који је био супротан закону, а што се тиче Немачке она је противно међународним законима помогла сецесију на првом месту Хрватске и Словеније.

Тада се на удару нашла тадашња СР Србија која је једина захтевала поштовање устава и међународног права. Србија је сатанизивана да је геноцидна, хегемонистичка, садистичка, тлачитељска и то од Немаца који су одговорни за два светска рата у којима је на најбруталнији начин погинуло преко више десетина милиона становника, који су одговорни за геноцид над Јеврејима, Србима, Русима, Пољацима и осталим на првом месту Словенским народима. Сатанизација је била само прва фаза да би се цела прича наставила преко агресије 1999 и трговине органима отетих Срба и до данашњих дана када Немачка здушно подржава сецесију АП Војводине и Рашке области.

Какве ово везе има са Грчком ?

Грчка се сада налази на удару медија са циљем њеног разарања и окупације. То је прва фаза окупације када се Грци као народ медијски сатанизују и покушавају да их убеде да су лењи, склони корупцији и малверзацији и да су сви такви и тај процес је у току. Циљ је потпуно потчињавање Грчке и сламање сваке воље да нација која је измислила демократију и дефинисала слободу буде окупирана и заробљена.

Зато "Покрет 1389" подржава Грке у њиховој борби против окупације, јер из сопственог искуства знамо како крваво може бити Немачко дисциплиновање слободарских народа Европе.

 

Евро-атлантизам - детаљније

Евро-атлантизам