Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Коме смета Свети Сава?

Атлантистички "Дом омладине" трује омладину Србије

Београд 03.02.2013.

Таман смо одахнули од инвазије НВО и цивилног сектора када они ударише из потаје и то право у оца нације и Српске државе Светога Саву. Наравно Светога Саву не треба бранити јер креатуре које га нападају немају капацитета ни име да му спомену а камоли да критички и рационално сагледају лик и дело Светога Саве, али свакако нас занима како мисле да рационално и критички сагледају нешто што се не појми разумом него срцем и дело које је Свети Сава учинио испуњен љубављу на првом месту према Богу и своме народу одредивши на тај начин једном за свагда Србе као крстоносни и христољубиви народ. Како неко ко се легитимише као члан удружења "Атеисти Србије" односно неко ко није спознао Бога и његову љубав може да прича о Богу и Светоме Сави. Атеиста је реч која означава неверујућег односно неког ко је у старту потенцијално и против Бога.

Цело ово замешетаљство квазиинтелектуалаца и антихриста се може свести само на једно - напад на стуб Српске државе а то је света мајка Српска Православна Црква. Овај квазиинтелектуални скуп може се изједначити по својој агресивности са квазиперформансом руске панк групе Пуси рајот, где су користећи се правом на уметничко изражавање вређале верска осећања верујућих Руса. Овде такође имамо злоупотребу слободне речи са циљем деградације Срба као историјског народа приказујући га као агресивног и склоног злочину који је приликом чињења свих тих "недела" се позивао на Светога Саву.

Српски народ и његова Христолика СветоСавска војска и Црква су један од најстрадалнијих народа у Европи, који је себе принео на жртву исто онако као што је и Христ себе принео на жртву разапевши се добровољно зарад наших грехова и као што је Христ угаони камен човечанства тако је и Свети Сава угаони камен Срба и Српске државе, а ови који хоће да га обујме својим плитким атеистичким разумом могу само себи штету да нанесу.

Ако имате вишка времена свакако га не губите на овој дебати јер нећете ништа паметно чути.

Важно је истаћи и није случајно да је гнусна трибина најављена у атлантистичкој установи патолошки званој "Дом омладине", која се дичи "Америчким кутком" и "ЕУ инфо центром" а званично је установа културе града Београда и често се хвали како реновирање и друге послове финансира САД.

 

Евро-атлантизам - детаљније

 

http://mondo.rs/s276889/Info/Hronika_i_Drustvo/Propade_tribina_ateista_o_Svetom_Savi.html

http://srbin.info/2013/02/otkazana-tribina-ateista-srbije-o-svetom-savi/

http://standard.rs/radovan-kalabic-profesionalni-hulitelji-protiv-prosvetitelja-1.html