Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Џабе сте кречили

Београд 09.06.2013. године

Јутрос је ударна вест на свим телевизијама била да Србија 28. јуна неће да добије датум за почетак преговора већ само зелено светло да једног дана када то ЕУ (читај Немачки IV рајх) буде сматрала за сходно (када Србија буде предала КиМ, Рашку област и Војводину) да одреди датум за преговоре па онда ћемо сви срећни и задовољни да се поново ујединимо у ЕУ.

Сви преговори о пузећем признању тзв Републике Косово и остављање преко 100.000 Срба који још егзистирају на КиМ-у, шиптарској терористичкој нарко влади која се уз пут хонорарно бави и трговином органима отетих Срба под покровитељством Немачког IV рајха, били су узалуд. Немачки IV рајх је био неумољив. Уништавање и унижавање Србије уз помоћ домаће псеудоелите предвођеном СНС-ом ће се наставити. Србија мора да буде уништена да се више никада се не појави као регионална сила која ће одлучивати о судбини Балканског полуострва. Наравно агресија на Србију коју спроводи Немачки IV рајх заједно са САД је посредна агресија на Русију као једину преосталу слободну државу. Невероватно је само то да Немачка која је убила 28 милиона Руса (20 милиона цивила и 8 милона војника), 6 милиона Јевреја (углавном жене и деца), 1.5 милиона Срба (масовно побијену у Јасеновцу на најмонструознији начин) и ко зна колико још народа дефинише ко је довољно добар и ко је довољно демократичан да би могао да уђе у добровољни окупациони однос са Немачким IV рајхом.

Да закључимо шта год урадили Немачки IV рајх неће бити задовољан. Зато покрет 1389. позива Владу Републике Србије да одустане од свих преговора а све до сада постигнуте договоре прогласи ништавним, јер шта год договорили све ће то бити недовољно све док Немачки IV рајх не постигне свој примарни циљ а то је уклањање јединог савезника Русије на Балкану односно коначно уништење Срба на овим просторима.

 

http://nikadgranica.org

Никад граница! према Косову и Метохији - детаљније