Насловна О нама Download Везе Контакт

 

ИСКАНДЕР НА ГРАНИЦИ СА ЕУ

Београд 17.12.2013. године

Ова година је за Русију на дипломатском плану била веома успешна. Успела је да спречи оружани напад на Сирију и Иран и како сазнајемо председник В. Јанукович са састао са Владимиром Путином у Москви где је договорен Руски кредит "тежак" преко 10 милијарди долара чиме је могућност уласка Украјине у смртоносни загрљај ЕУ спречен а самим тим и даље уништавање Украјине.

У позадини ових тактичких победа Русије у односу на запад, одвијају се и активности на глобалном нивоу у спречавању агресивних акција САД у правцу Русије и покушаја САД да постигну било какву предност над Русијом са циљем стављања њених природних ресурса под контролу и превођење 150 милиона Руса у робовску радну снагу. У спречавању тих активности Русија је у Каљинградској области разместила ракете Искандер. Реакција запада је била више него очекивана. Имали смо прилику чути већ увелико излизане флоскуле о угрожавању демократије, људских права, слободног тржишта и ко зна чега још.

Председник Путин је у свом говору за крај године јасно, гласно и недвосмислено рекао да Русију нико не може војно поразити. Што је рекао то је и мислио и то је било недвосмислено упозорење које се сада преводи у конкретне потезе.

http://vaseljenska.com/vesti/ruske-rakete-na-granici-eu/

 

Одбрана - погледајте