Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Како су Срби од страдалног постали злочиначки народ

Београд 21.06.2013.

Ако је Tурчин крвав до лаката, потурица мора да буде крвав до рамена. По овој народној пословици данашња покојна влада у најбољој традицији демо(н)кратске странке наставила је са урушавањем Српске државности доношењем најновије декларације којом се осуђују злочини над Мађарима и њихово протеривање из Војводине у периоду од 1944 до 1945 у јеку офанзивних дејстава за коначно ослобођење северних крајева Србије и коначног уништења Мађарских фашистичких снага у Војводини. Да ли су Мађари или Хрвати донели било какву декларацију о било ком злочину почињеном над Српским цивилним становништвом и да ли су њихови председници макар и у увијеној форми трaжили опроштај од Срба за покоље и прогоне Српске нејачи? Наравно да НЕ. Нико не оправдава било какав злочин над било ким али сваки народ има право на одбрану па макар то били и Срби.

Декларација представља један полтронски докуменат Владе Републике Србије упућен Мађарској као чланици ЕУ која може да стопира доношење датума за почетак преговора са ЕУ којим се антифашистичка борба Срба током Другог Светског рата на чији су олтар Срби принели преко милион живота, представља као ратни злочин, при чему Срби од страдалног народа са сопственом демоноликом декларацијом постаје злочиначки народ кога је било оправдано бомбардовати, убијати и протеривати са сопствених територија док су трговци Српских органа, кољачи Српских жена и деце филантропи и хуманисти јер су они ето борили против злочиначких Срба.

Ради истине и правде немачко-мађарске снаге су у Војводини на зверски начин убиле око 50.000 Срба док их је близу 300.000 лишено слободе и мучено. Погледајте линк о злочинима над Србима у Другом Светском рату

https://sh.wikipedia.org/wiki/Progon_Srba_u_Drugom_svetskom_ratu

 

Евро-атлантизам - погледајте