Насловна О нама Download Везе Контакт

 

ПРИТАЈЕНО ЗЛО

Београд 14.05.2013. године

ПРИТАЈЕНО ЗЛО је назив узет од филмског мега-хита и то је једино што може човека да асоцира када чује вест о хапшењу оперативца ЦИА у Москви приликом вршења недозвољених активности. Притајено зло које никада не мирује и које метастазира и које се шири попут канцера. То су прикривене операције САД на глобалном нивоу које спроводи преко својих двадесетак безбедоносних агенција.

Шпијунажа и контрашпијунажа је други најстарији занат на свету и он представља један од начина да се држава обавести о намерама других држава везаних за њу саму. То је активност која се на територији других држава "легално" обавља преко дипломатских представника и нема државе на свету која се не бави том активношћу.

Шта одваја САД од других држава а везано за те активности. Одваја је то што САД користе све своје агенције, које се баве том делатношћу, у агресивне сврхе односно са циљем обарања легитимних и непослушних представника народа какви су на пример били Слободан Милошевић, Моамер ел Гадафи или сада најсвежији пример Башар ел Асад и инсталацији квислиншких влада а са циљем преовладавања над ресурсима државе-жртве.

Доказ за ове тврдње је агресија на СФРЈ и њено разарање у периоду од 1990-1995 године која се завршила геноцидом над Српским живљем на територији САО Крајине, а потом и агресија на СРЈ односно Републику Србију током тромесечног бесомучног бомбардовања 1999. године која се завршила етничким чишћењем КиМ-а од Срба и других неалбанаца. Све акције су почеле са тзв "специјалним" операцијама које су се огледале у агресивном масовном информативном рату против Срба где ни један аргуменат са Српске стране није могао да прође, а затим у извртању чињеница где су жртве то јест Срби били представљени као извршиоци злочиначких акција, а ако се то није могло постићи злочини Хрвата, Муслимана и Абанаца су заташкавани и скривани од међународне јавности (најбољи пример овакве врсте специјалне операције јесте блокада процеса против Хашима Тачија за трговину људским органима). Након дезинформативних акција покренутe су и операције политичке, економске, дипломатске, медицинске и сваке друге изолације Србије и Српског народа, тако да на врхунцу санкција умирала тек рођена деца на интензивној нези због недостатка медицинског кисеоника.

Поред дејства из иностранства САД и ЕУ су имале своје оперативце изнутра. То су биле тзв НеВладинеОрганизације (НВО) и тзв сектор цивилног друштва који је народу продавао маглу и шарену лажу о безбрижном животу у ЕУ и хлебу без мотике. У једном тренутку у Србији је деловало око 1500 НВО и ако је свака организација имала око 10 оперативаца то значи да је на врхунцу офанзиве на Србију против сопствене државе и народа радило негде око 15.000 (не)људи.

САД се у својој болесној намери да овлада ресурсима и народима (што је задњи пут покушао Адолф Хитлер) користи истим методама које је користила на нашим просторима и на простору Русије. Наравно ово није више Русија Бориса Јелцина већ је то сада Русија Владимира Путина који је препознао опасност, одакле долази и преузео све неопходне мере, тако да смо данас обрадовани вешћу да је један оперативац ЦИА ухваћен у недозвољеној радњи.

Шта нам говори ово?

Говори нам да се САД полако враћају у историју у перид хладног рата и да се ове агресивне прикривене операције захуктавају а оне су увек увертира за нешто крупније и веће. Надамо се да им се жеље неће остварити. Погледајте вест :

http://vaseljenska.com/svet/ruski-obavestajci-priveli-agenta-cia/

 

Зауставимо заједно ширење ЕУ и НАТО - детаљније