Насловна О нама Download Везе Контакт

 

САД криве Србију за рат

Београд 09.12.2012.

Невероватни су све начини на које САД покушава да се опере за агресију, геноцид и етноцид које је спровела и још спроводи над Србима. Ових дана проноси се теза о наводној великој шанси за мир коју је Америка понудила Србима, а они су то неразумно одбили па ето САД нису имале другу опцију него да нас бомбардују.

Понуда се наводно састојала у томе да је Србија требала да дозволи САД да изграде базу на територији КиМ, а САД би нас онда оставиле на миру. Каква невероватна замена теза. Ми који смо суверено располагали својом територијом смо криви зато што нисмо хтели да уступимо нашу државну територију другој држави.

Као прво нисмо ми Срби бирали САД за непријатеља већ су САД нас изабрале за непријатеља. Ако су били тако слатки и добри зашто су онда организовали највеће етничко чишћење Срба са територије САО Крајине? Не треба заборавити да су са територије САО Крајине САД уз помоћ Хрвата протерали 250.000 Срба који су између осталог били држављани Републике Хрватске, већ су протерали и преко 150.000 Срба из великих градова као што су Загреб, Ријека, Сплит, Пула, Плоче, Шибеник итд тако да цифра достиже невероватних 500.000 што је највеће етничко чишћење након Другог Светског рата.

С обзиром на ово искуство и искуство из рата у БиХ где су САД организовале, опремиле, обучиле и на крају употребиле у борби и муџахединске формације које су починиле језиве злочине над Србима какви су се задњи пут могли забележити у Средњем веку или у НДХ скорије.

Да ли би та чувена база, да смо дозволили њену изградњу, била употребљена против нас Срба? Сходно искуствима из рата у Хрватској и БиХ свакако да би била! САД су 90-тих биле империјална сила која је на свом походу на Исток то јест Русију, препознала Србе као непријатеље односно природног савезника Руса и као такве морали су сломити Српску војну моћ и девастирати им државу да би у будућој агресији на Исток не би имали тачке отпора у дубокој позадини које би им реметиле операције на истоку.

Да су САД изградиле базу на територији КиМ уз сагласност Србије добиле би бланко карту за даљу девастацију Србије али овога пута са њене територије, наравно уз обилату помоћ шиптарске популације са КиМ-а, а на један перверзан начин Србија би постала савезник САД у походу на Русију.

Као доказ за ово можемо навести дванаестогодишње искуство демо(н)кратске странке бившег председника Бориса Тадића која је отворено штитила интересе САД а против интереса сопственог народа и државе и опет у замену нису добили апсолутно ништа. Без обзира колико су људи предали хашкој инквизицији укључујући и председника Слободана Милошевића, на највећи празник Срба Видовдан, без обзира што су девастирали привреду, економију, здравство и довели нас на ниво појединих афричких држава за САД то није било довољно. Најтрагичнија последица дванаестогодишње владавине демо(н)кратске странке бившег председника Бориса Тадића је демографски слом Србије која је остала без 300.000 својих становника и опет у замену нису добили апсолутно ништа.

Сходно овоме да смо дали простор, не за једну базу, већ за пет - опет би се десило исто. Разарање Србије и ништа друго до најбестијалнијег разарања.

Што се тиче кривице према свим међународним законима САД су починиле највећи злочин а то је злочин против мира, то јест покренуле су рат. Сам чин покретања рата јесте највећи злочин, а све остало што се дешавало током борби је последица покретања рата.

 

Евро-атлантизам - погледајте