Насловна О нама Download Везе Контакт

 

ДРУГА АНЕКСИЈА БиХ

Београд 10.02.2014. године

Историја Аустро-Немачке јесте историја непрекидних агресија на суседне државе, међутим у том низу агресивних акција постоји једна специфичност. Приликом агресије на Русију и Србију Аустро-Немачка никада се није држала међународног ратног ратног права (што доказује понашање аустро-немачких војника приликом покоља Срба у Првом и Другом Светском рату и током агресије на Југославију односно Србију од 1990-1999, као и покоља цивила у Русији нарочито током Другог Светског рата када је од 28 милиона убијених, 8 милиона били војници а 20 милиона цивилно становништво).

Данас у Босни и Херцеговиније на делу је покушај обмане у режији ЕУ (читај Немачког IV рајха). Искоришћена је тешка економска криза и велико незадовољство које влада у Федерацији БиХ да социјално оправдане протесте преведе у (не)контролисано насиље широм Федерације и да исте пренесе у Републику Српску, што би се искористило даље за довођење нових оружаних снага ЕУ и окупацију Републике Српске и њено гашење.

За овај задатак одређен је Валентин Инцко. Овај еврократа има задатак да издраматизује ситуацију у Босни и Херцеговини што би се искористио као изговор за довлачење нових трупа ЕУ (читај Немачког IV рајха) што би представљало ништа друго него анексија иста оној из 1908. године или да преведемо на Српски ОКУПАЦИЈА.

 

евро-атлантизам / евро-атлантске интеграције - погледајте