Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Хомосексуалци у служби разарања Србије

Београд 23.10.2012. године

Током двадесет двогодишње агресије на Републику Србију од стране "западних пријатеља и савезника" предвођених САД против Србије је употребљен читав спектар оружаних и неоружаних облика борбе. Нема сегмента живота који је поштеђен и нема живог бића у Србији које није осетило агресију укључујући и нерођену или тек рођену децу. Да подсетимо да су током агресије 1999. године гинуле и трудне жене. Задњи пут су трудне жене убијале усташе бацајући их у бездане у Херцеговини 1941. тако да су се "западни пријатељи и савезници" предвођених САД стали раме уз раме се нацистичком Немачком и њеном квазидржавом НДХ.

Један од неоружаних аспеката агресије на Србију је такозвана борба хомосексуалаца за остваривање права на тзв "Параду поноса" мада становништву Србије никако није јасно шта ту има да буде за понос. Примарни али скривени циљ ове параде јесте разарање традиционалне породице као основног стуба носача свакога друштва. Секундарни циљеви су Православна Српска Црква и Војска Србије које поред породице у Српском традиционалном друштву имају улогу стубова носача друштва и државе у истој мери као и породица.

И на крају да се опет позовемо на САД које толико промовишу тзв људска права на један од чланова закона везаних за заштиту истих где се недвосмислено каже да се људска права и слободе не смеју употребљавати у вређању и омаловажавању туђих права и слобода што је у овом случају недвосмислено. "Парада поноса" је недвосмислено вређање недвосмислено огромне већине од стране недвосмислено огромне мањине која исту ту већину малтретира.

 

Не геј паради! - детаљније

Не геј паради!