Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Панцирь-С1

Београд 19.09.2013. године

Агресивна политика САД заснована на профиту по сваку цену довела је до обновљања хладног рата и трке у наоружању. Начин употребе се међутим драстично променио од Вијетнамског рата па на овамо тако да се сада тежиште војних операција одвија у ваздуху. Србија је на жалост без обзира на ефикасну одбрану на копну против терористичких снага УЧК није могла да парира невероватној надмоћи НАТО алијансе предвођене САД у ваздуху иако су снаге ВЈ предузеле низ мера маскиравши своју главнину која је приликом тромесечне сулуде акције бомбардовања остала нетакнута. У завршној фази сатанистичке операције цинично назване "милосрдни анђео" НАТО алијанса предвођена САД је кренула да бомбардује цивилне и друге не војне циљеве тако да ће у историју ратова ући и једна реченица једног назови дипломате да ако не пристанемо на мир да ће Београд да буде раван као сто.

Русија извлачећи поуку из ових сулудих акција САД и ЕУ од тренутка доласка на чело државе Владимира Путина почела је да обнавља своје оружане снаге у којима је тежиште дато како на ратном ваздухопловству тако и на противваздушној одбрани која у условима опкољавања Русије и Кине добија на тежишту.

У прилог чланка дајемо вам линк где можете да видите један од основних разлога зашто САД још нису напале Сирију и поред невероватне халабуке око наводне употребе сарина (исти сценарио као и приликом тражење повода за бомбардовање Србије када је противтерористичка акција у Рачку представљена као терорисање цивила).

http://rbase.new-factoria.ru/missile/wobb/panz/panz.shtml

 

Одбрана - погледајте