Насловна О нама Download Везе Контакт

 

АЛАС И ЛОРАНА

Београд 03.03.2013.

Упорност и свеобухватност који показују наши непријатељи у растурању Србије нама је на част. Наиме САД и Немачка су својевремено процењивали да ће са растурањем овог простора завршити током 1992 године и да ће ту да ставе тачку. Међутим подценили су жилавост Срба као народа и његову вољу да бране своје етничке просторе. Тако уместо 1992. године да прекомпонују Балкан по својој вољи суочавају се са САО Крајином и Републиком Српском. Сламање оружане силе САО Крајине завршавају 1995. године највећим етничким чишћењем у Европи након Другог Светског рата и масакром 2.000 цивила и то је највећи ратни злочин након Другог Светског рата без обзира на то шта каже машина за прање прљаве савести у Хагу, јер злочин је почињен и то од стране САД и Немачке а уз асистенцију Хрватске и као такав он стоји и без обзира на време које протекне не застарева.

Што се данашњег времена тиче доказ жилавости можемо видети у наменској индустрији. Наиме после деценијске економске блокаде, агресије 1995. и 1999. пуча 05.10.2000. ми опет производимо наоружање које је у рангу са светским. АЛАС и ЛОРАНА дело домаће памети скопчаном са решеношћу да без обзира шта покушавали наши непријатељи Срби ће опстати на овим просторима и повратити све отете територије.

Што се САД и Немачке тиче препорука им је да читају Светога Николаја Велимировића који је једном приликом рекао - Можеш да радиш шта хоћеш, али не и докле хоћеш.

погледајте линк:

http://pecat.co.rs/2013/02/made-in-serbia-raketni-sistemi-alas-i-lorana/

 

Одбрана - погледајте