Насловна О нама Download Везе Контакт

 

 

Анархо-геј коалиција: антифа - нови Отпор

антифа - Отпор

На Западу ипак нешто ново: политичко-идеолошка лабораторија Форин офиса и Пентагона створила је правог Франкенштајна: идеолошки покрет који у себи садржи вештачки "зашивене" идеје у једној бесмисленој и неодрживој комбинацији. Реч је о међународном таласу "антифа", који испољава различитости од државе до државе.

Вероватно најморбиднија је српска колона. Ради се о коалицији анархо-комуниста и геј промотера која је решила да све своје неистомишљенике назове "фашистима". За анархисте су држава и Црква установе фашизма, а за геј активисте фашиста је свако ко се противи одржавању геј параде. При томе, сваког с ким дођу у сукоб такође називају "фашистом", јер логично је да "антифу" тојест антифашисте, нападају фашисти, зар не? Већина људи не жели да ризикује да их неко назове фашистима, па се уклањају пред напасницима. Тако се овај траги-комични терор шири.

антифа    хомосексуалност антифе

Шта се у ствари крије иза фасаде "Антифа"? Реч је о слабо камуфлираним терористима - анархистима, који су одговорни за напад Молотовљевим коктелом на Грчку амбасаду; након овог напада представљају се као "антифа". Дакле, у питању је прикривени тероризам са анти-српским (кварење пријатељства Србија - Грчка) и анти-Православним елементима. Они своју агресивност не скривају, ипак њихове скупове Полиција обезбеђује; истовремено се без иједног разлога забрањују скупови Покрета 1389 и тражи забрана удружења.

Њихова анти-српска идеологија се показала јасно, када су пробали да униште велики графит у Жаркову са крстом и 4 оцила (погледајте). Осим тога бесомучно су претили 21-огодишњем члану Покрета 1389. Један од најодвратнијих, најпримитивнијих и најбеднијих потеза јесте покушај "антифе" да, у својој публикацији, Покрет 1389 сврста у категорију "неонацистичких" и "клерофашистичких" групација, са тезом да се покрет заснива на идеологији "крви и тла", а да је амблем "отворено нацистички и фашистички". Аутор Гебелс-брошуре је у помрачењу ума, односно морала, јер здраворазумна особа не може доказану и проверену анти-фашистичку организацију назвати "нацистичком" и то без иједног доказа! Можемо претпоставити да је брошура састављена по налогу и директиви из иностранства. Показало се још једном да су чланови Покрета 1389 у Србији грађани трећег реда, који немају никаква права и против којих је могуће користити сва средства, а да се за то не одговара! Истина о нашем домаћем и међународном антифашистичком ангажовању је овде а зверска брошура "антифе" са најтежим клеветама је: овде.

исти симболи у много земаља на различитим језицима истовремено:

антифа руска  Антифа Србија  antifa.cz   antifa akce

антифа Готи  антифа украјинска  antifa Offenbach    azione antifascista

антифа Грчка антифа Русија антифа Чиле антифа Мадрид антифа Хаг

антифа Пољска

"Антифа" је покушај стварања новог "Отпора", међународне терористичке организације за друштвено-политичку дестабилизацију кроз идеолошко, социјално, етничко-расно, омладинско-ангажовано, антипатриотско деловање са крајњим циљем изазивања државног преврата и обарања легално изабраних државних поредака, наравно, све под контролом англо-америчке администрације. Као и у случају "Отпора" постоји јединствена симболика и кореографија; индикативно је скоро истовремено настајање "антифе" у Србији, Русији и Украјини, са идентичним обележјима и координацијом деловања. Такође очигледна је дрска намера да се изазове смутња између патриотских удружења и народа, да се изазове идеолошки хаос и спречи процес обнављања словенске културе и утемељења патриотског антифашизма ослоњеног на духовну културу и традицију.

"Антифа" својим анти-патриотским и про-геј деловањем изазива велику одбојност код већине младих и контра-продуктивно делује генеришући "анти-антифа" енергију, тојест оживљава нажалост фашизам и неонацизам који су готово били нестали. Овакво оживљавање неонацизма као непромишљен и погрешан, инстинктиван одговор на активности "антифе" је заправо прави циљ, а по словенске народе још једна са запада пројектована несрећа. Аутентични историјски антифашизам, као родољубље и поштовање свих народа света, мора се оштро супротставити "антифи" као пројектованој субкултури која знатно компромитује идеју антифашизма и генерише неонацизам. Овакве субкултуре за једнократну употребу треба разобличити и посебно едуковати омладину у њеном препознавању. Вакцина против политичко-идеолошког вируса: антифа А1-Ф1 (класе Форин Офис), је серум родољубља, комбинован са историјом и побожном љубављу према сваком човеку и сваком народу (колико је сваки појединац у могућности). "Антифа" и неонацизам су супротни крајеви једног штапа, једна патолошка асоцијална девијантна целина, која постоји само у борби једног краја против другог (то се види и по истоветности боја); оба краја су екстремизми страни и недобродошли на Православном и словенском културно-цивилизацијском поднебљу.

Отпор антифа енглеска

Отпор антифа оранџ

Српска власт штити анархо-терористе и прогања патриоте! - детаљније

(Не)прикривени елементи против хришћанства - овде и овде

Антифа милитантност и насилништво - детаљније

Анархисти на немирима у Грчкој - детаљније

Анархисти оскрнавили Православни храм у Земуну - детаљније

антипатриотизам: паљење грчке заставе 7. децембра 2008. у Атини:

7. децембар 2008. паљење грчке заставе у Атини

антифа ру антифа ру антифа ру антифа ру

а прави циљ је - НАРАНЏАСТА РЕВОЛУЦИЈА (5. ОКТОБАР):

Viva_La_Revolucion_by_amerimNIA_original''