Насловна О нама Download Везе Контакт

Патолошка злоупотреба медија и антифашизма

Анархисти и Б-92 у клеветничкој агресији на 1389

Анархисти (девијантна струја комунизма склона насиљу, тероризму, сатанизму, итд) воле да се представљају као антифашисти или као "антифашистичка акција" (за више детаља кликните - овде). Они сами (својим програмом, акцијама, итд) су далеко од антифашизма, чак су по методама блиски фашизму. Али када је у питању клеветање Покрета 1389, Б-92 им уступа медијски простор. Једна новосадска анархистичка банда покушава да повеже 1389 са нацизмом. Иако је то потпуно бесмислено и сумануто, они за овакве увреде и клевете не одговарају - сви напади на 1389 су дозвољени од стране режима! За овакве најтеже оптужбе без трунке основаности, бандити и Б-92 би морали да одговарају, али правосудни органи и не помишљају да реагују.

Што се тиче антифашизма, рећи ћемо само да се Покрет 1389 недавно вратио са највећег антифашистичког кампа, сабора на свету, у питању је Селигер у Русији (детаљније - овде), и да је ту потврђена двогодишња сарадња 1389 и руског покрета НАШИ - највеће омладинске антифашистичке организације на свету која броји преко 100 000 чланова. Ми смо на улицама стално и свуда где је народ, као истински народни покрет (без фашистичких и других западних примеса), спремни да се суочимо са анархистичким бандама.

Антифашизам 1389 - погледајте
"Блиц" не пропушта прилику за криминал и лажи - погледајте
"Данас" напада 1389 лажима - погледајте

 

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=07&dd=06&nav_id=443546

 

 

Upozorenje novosadskih antifasista

  6. jul 2010.
 

Organizacija Antifasisticka akcija Novog Sada upozorila je da se u Kanjizi priprema muzicki festival na kojem ce ucestvovati "fasisticki bendovi" iz Madarske.

Anifasisticka akcija Novog Sada je saopstila da su to "najpoznatiji muzicki propagandisti velikomadarskog fasizma".

"Kao sto Obraz, Pokret 1389, Krv i cast i Nacionalni stroj nemaju sta da traze na nasim ulicama, tako ni organizacija Ujedinjena madarska omladina i njihovi fasisticki bendovi nemaju sta da traze u Kanjizi", ukazuje se u saopstenju.

Ta organizacija pozvala je sve druge antifasisticke organizacije i pojedince da dignu glas i da ne dopuste "orgijanje madarskih fasista" u Kanjizi.

 

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=07&dd=06&nav_id=443546