Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Атлантиста Шутановац "најевропљанин"

10.05.2011.

Још једном су ЕУ и њене слуге у Србији показали своје право лице. Награду за "најевропљанина" на "Дан Европе" 9. маја 2011. добио је министар одбране Драган Шутановац. Овим се потврдило да је ЕУ запараво европско, источно крило НАТО пакта.

Образложење је да Шутановац успешно спроводи реформу војске. Та "реформа" се може назвати успехом из перспективе Брисела, јер је министар одбране спровео све захтеве НАТО пакта; из перспеткиве српског народа, Шутановац је наставио посао који је започео Борис Тадић као министар одбране и тиме довео Војску Србије до ивице уништења и нестанка. Један од приоритета министра одбране би морао да буде повратак припадника војске на Косово и Метохију у складу са резолуцијом СБ УН 1244 и заштита српске заједнице која је веома угрожена, а такође и заштита средњовековних Православних светиња и одбрана референдумског Устава Србије. Уместо свега овога Шутановац је решио да уводи НАТО стандарде, учествује у војним мисијама ЕУ и заговара улазак Србије у НАТО пакт! За ову милитантну, антидржавну политику добио је награду на дан када се слави пораз нацизма, окупације и суровости.

ЕУ је још једном дрско показала прстом ка НАТО пакту, као капији кроз коју се мора проћи на путу од "жутих" цигала ка ЕУ. Све утопије и идеализми о ЕУ се топе као снег у пролеће. ЕУ је показала велико интересовање за војне капацитете Србије, са циљем да већину уништи, а остатке стави под своју команду из параноичног страха од српског оружја и српске војске, која је много пута кроз историју покварила планове европским империјалистима. ЕУ је и актуелним односом према Републици Српској и покушајем укидања основног демократског, грађанског права на референдум показала још једном да намерава цео Балкан да насилно интегрише у ЕУ и НАТО, иако је све више отворених противника ове опције у свим државама бивше Југославије, а све више је и оних који неће пасивно посматрати гушење слобода.

Европски пут од "жутих" (демократских) цигала ка чаробњаку из Брисела:

вест на порталу РТС-а - погледајте

ЕУ = европско крило НАТО-а ... погледајте