Насловна О нама Download Везе Контакт
Извињење или укидање Б92

Б92 гази и понижава државу

Монструозне клевете на рачун 1389 нису санкционисане

06.03.2011.

Б92 отворено гази и понижава државу Србију већ дуже времена, а јавност и државни органи млако или никако реагују на то! Б92 је 28. фебруара покрет 1389 назвала "клерофашистичком" организацијом (линк) познатој по "netrpeljivosti prema Jevrejima". Апсолутно демантујемо овакве клевете, јер је 1389 посвећена антифашистичка организација (линк) која је у савезу са највећом омладинском антифашистичком организацијом на свету, руским покретом НАШИ (линк). Ове клевете Б92 на омладинско родољубиво удружење 1389 које критикује ЕУ и НАТО су заправо напад на државу Србију, све њене грађане, омладину и антифашистичку традицију ослободилачких ратова. Б92 језиком мржње и лажи покушава да испровоцира сукоб између српског и јеврејског народа.

Увече 5. марта група националиста која злоупотребљава име "1389" (а нису чланови покрета) је извела мањи протест против лажи Б92; они су направили транспарент на коме је уз име Б92 прилепљен кукасти крст, желећи на тај начин да обележе Б92 као пронацистичку телевизију. Без обзира, свидео се некоме или не овај транспарент, његова порука је јасна. Б92 је онда јавности на националној фреквенцији објавила вест под насловом "Pristalice Nasi 1389 razvili transparent sa nacistickim simbolom" (линк), обмањујући 100 процентно јавност тиме, јер су кукасти крст који је нацртан као идеолошко обележје Б92 навели као симбол покрета 1389. Ова ће клевета вероватно ући у анале светског новинарства и криминологије, као врхунац замене теза и клеветништва. Тако је мирна, мала група грађана која је протествовала против криминалног рада Б92, упоређујући ову кућу са нацистима (и Гебелсом) оптужена за нацизам!

Захтевамо од телевизије Б92 хитно извињење за изнете неситине или ћемо тражити укидање ове телевизије, која је постала генератор лажи који гази и понижава државу Србију и све њене грађане, пркоси законима и понаша се осионо у стилу "недодирљивих".

Б92 је до сада већ прекршила бројне законске одредбе, а РРА није кажњавао Б92 иако је било пуно елемената за то из страха од ове медијске банде. Већински власници Б92 су странци, што је противзаконито. Б92 је инструмент западних група организованог криминала. Домаћи власници Б92 су и формално мањински у односу на стране, а суштински и не постоје, већ само фигурирају на списковима - ради се дакле о лажном представљању података, за које сви знају, али се нико не усуђује да покрене правне поступке против Б92 због власничке структуре.

Б92 је тренутно боље звати Б52 (амерички војни бомбардер - аналогија није случајна) јер се понаша слично НАТО бомбардерима из 1999 .године који су бомбардовали Србију радиоактивним уранијумом, касетним бомбама, итд са велике висине изнад домета противваздушне одбране - данас Б92 бомбардује Србију и све њене грађане гнусним лажима са политичке, гангстерске висине изван домашаја српских закона и државних установа. Надамо се да ће се ускоро и у Србији појавити Елиот Нес, односно Дик Марти који ће привести правди гангстерску телевизију.

Амерички војни бомбардер Б52:

амерички војни бомбардер Б52