Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Блог Б-92 распирује лажи и мржњу

Блог Б-92 је својим гнусним лажима и текстовима, који додира са стварношћу немају, превазишао ТВ Б-92 и показао да жели поштено да одради новац који добија од зликовца Сороша. Није потребно пуно коментара, осим да надлежни државни органи затраже од блога Б-92 да докажу изнете тврдње, а у супротном да одговарају за ширење мржње, фашистичко деловање, клевете, итд.

 

http://blog.b92.net/text/16441/Za%C5%A1to%20se%20ne%20ka%C5%BEnjavaju%20nasilnici/

Zasto se ne kaznjavaju nasilnici

Drago Kovacevic RSS / 01.11.2010. u 13:58
Poternica
Pokret SNP Nasi 1389 se intezivno ruga drzavi. Drzava nista.

Pre petnaestak dana su proslavljali "godisnjicu pokusaja drzave da ih zabrani". U julu ove godine su se preregisrovali tako sto su se spojile dve organizacije predlozene za zabranu ( Nasi i SNP 1389 ), a da niko nije postavio pitanje mogu li oni to s obzirom da je u toku postupak zabrane.

Na njihovom i jos nekoliko nacionalistickih i profasistickih sajtova vrse otvorenu propagandu nasilja nad manjinama a narocito nad LGBT zajednicom. Ucestovali su u planiranju, pripremi i vrsenju  nasilja na ulicama Beograda i prosle i ove godine. Odrzavali su skupove bez odobrenja nadleznih institucija.Zatekli su se na severu Kosovu u trenutku kamenovanja ministra Bogdanovica i njegove kolone i hvalili se ucescem u toj akciji. Bili su i u Gracanici prilikom tuce kaludera, drzeci stranu Artemijevoj struji. Nema prilike koju ne koriste za sirenje mrznje, ksenofobije i propagiranje nasilja. Prekinuli su tribinu "Pescanika" u Arandelovcu. Vise puta omalovazavali su sluzbene osobe i isarali grafitima pola Srbije.

U Denovi je huligan sa fantomkom koji je prekinuo utakmicu Italija - Srbija na ruci imao istotoviran njihov znak.

Od svih clanova te opskurne organizacije, do sada je optuzen samo jedan, najagresivniji i u medijima najeksponiraniji. Bilo je to za pretnje LGBT populaciji, prosle godine. Optuzen je zajedno sa Mladenom Obradovicem iz isto tako opskurnog "Obraza". Medutim, on je na slobodi, Obradovic od skorau zatvoru, a sudenje vec vise od godinu dana ne pocinje.

Ovih dana, ta profasisticka organizacija je, reagujuci na inace folirantsku odluku vlade da podigne novcani iznos za informaciju o haskom optuzenicima, objavila svoj oglas u kojem nudi 10.000 eura onome ko im dojavi izdajnika.Oni pozivaju gradane da se svim sredstvima odupru Mladicevom hapsenja, a vladi prete gradanskim ratom ako se to dogodi.

Nasa drzava ni na ovo ne reaguje.Pitanje je zasto? Zasto recimo ne reaguje na otvorene pretnje gradanskim ratom, a drzala je u zatvoru "anarhosindikaliste" vise od pola godine zbog stete od 19 evra pricinjene na zgradi grcke ambasade.

Ima samo jedno objasnjenje. Organizacija "SNP Nasi 1389" je najverovatnije mezimce nekog ogranka politicke policije i njihove akcije smislja neko drugi. Efekti tih akcija su na neki nacin korisne vlastima ili delovima vlasti, iako su drustveno pogubne. Samo tako mogu biti zasticeni opisani nasilnici i profasisti i samo otuda moze dolaziti njihova nekaznjivost.

I da. Otkud novac za njihovo delovanje...Cuje se da dolazi nekim ruskim kanalima, od organizacije slicnog imena i slicnog programa. Ah, da, lukavo..Veze sa ruskim agenturama ovde se vec duze vreme smatraju patriotskim cinom. Bar od vremena od kada nema Tita, a to je citavih 30 godina.