Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Деци геј парада уместо млека

Влада Србије угрожава психо-физичко здравље деце

Влада Србије је подржала геј параду, а убрзо затим Србију је погодила несташица млека. Ова несташица није случајна, већ је последица вишегодишњег јавашлука и нерада. Десеткован је сточни фонд, Србија увози млеко, а по оценама агронома и произвођача - село и сточарство убрзано пропадају! По оценама стручњака опоровак сточарства ће трајати дуго и несташица и увоз млека су озбиљан дуготрајан проблем.

Можда наша деца треба кад уђу у ЕУ да пију Кока-колу уместо млека? Влада Србије не хаје пуно за ове проблеме и угроженост физичког здравља наше деце, већ улаже новац и енергију у организовање геј параде! Да ли посматрање геј параде треба деци да замени млеко? Овим другим потезом, излагањем деце призору разуздане, полуголе, непристојне групе мушкараца који промовишу хомосексуализам и жена које промовиши и приказују лезбејство, а исто тако и трансвестита (двополних - безполних особа), Влада Србије угожава психичко здравље деце. Хомосексуализам је до скоро код Светске здравствене организације био регистрован као психијатријско обољење, а већ данас се отворено нуди деци као прихватљив.

Желимо да Влада Србије обезбеди нашој деци (што је и дужна) одрастање у психо-физички нормалним условима, са млеком и без јавног промовисања геј сексуалности, геј бракова и геј усвајања деце.

Детаљније о геј паради - погледајте