Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Демографија је важнија од "демократије"

10.04.2013.

Две деценије "демократизације" Источне Европе под диригентском палицом Америке и "Европе" (тојест Немачке, Енглеске, итд) су оставиле ужасне последице: разорене породице, демографско опадање, исељавања, депресија, полу-колонијални положај држава, беда, опадање нивоа образовања, пороци, итд. Две деценије је "демократија" била идол или полу-божанство земаља бившег комунизма, а заборављено је да без народа нема ни владавине народа (у преводу са грчког демократије).

Стога је време да се манемо западних пропалих и неефикасних идеологија и да се окренемо животу народа, његовом здрављу, образовању, раду, напретку и расту броја становника - тојест заустављању процеса тихог умирања читавих народа, што се види по демографским статистикама. Стога хоћемо пројекте који имају конкретне резултате и који ће довести до тога да се више људи рађа него што умире, да буде што више деце, да буде живота у селима и градовима, дечијег плача и песме, радости и живота. То се не може постићи преко ноћи, али суморна и непријатна појава политичара са краватама који понављају отрцане снобовске фразе, а при томе немају увида у живот народа на терену мора да прође!

Млади се морају максимално стимулисати да рађају, да имају троје или више деце, труднице и мајке на породиљском одсуству треба подржати и обезбедити им све што је потребно за мирно рађање и васпитавање деце. Демографија је важнија од "демократије".

Деца по закону немају право гласа, али на плакату можемо видети да деца гласају за демографију. Деца не разумеју политичке манипулације, она просто хоће што више вршњака са којима могу да се играју. Деца су можда понекад мудрија од одраслих?

абортус или Србија - погледајте