Насловна О нама Download Везе Контакт

 

ЕУ забранила ореол и крст

19.11.2012.

Европска фашистичка унија је начинила још један потез којим је показала своје право лице и дала још један снажан аргумент против уласка у ову тамницу народа. Наиме, комесари из Брисела су забранили Народној банци Словачке да емитује новчиће од два евра заједничке валуте са ликом великих равноапостолних светитеља словенских Ћирила и Методија на којима су светитељи приказани са ореолом и крстом!? Ово је учињено да би новчићи наводно били верски неутрални. Овакви аргументи су подобни мрачном периоду комунистичке једнопартијске диктатуре. Иначе, треба имати у виду да су свих 27 земаља чланица ЕУ хришћанске са огромном већином, али наднационално руководство ЕУ у Бриселу очигледно да је масонско.

Желимо да подсетимо јавност да је ЕУ раније одобрила Грчкој да 2002. године издаје новчиће од два евра са ликом паганске богиње Европе, која се у Православљу сматра демоном! Овим је јасно ЕУ показала своје "вредности", а и то да су ове анти-вредности неспојиве са српским и Православним народним и државним вредностима.

http://vaseljenska.com/vesti/eu-zabranila-cirilu-i-metodiju-da-budu-sveci/

 

Свети равноапостолни Ћирило и Методије, словенски просветитељи - са ореолима и Крстом забрањеним у ЕУ:

На новчићу од два евра пaганско божанство (демон) Европа јаше на бику који је по митологији прерушени пагански бог Зевс - дозвољено у ЕУ:

 

Евро-атлантизам - погледајте