Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Европеизација и абортуси убијају Србију

Подаци Републичког завода за статистику

23.04.2011.

http://webrzs.stat.gov.rs/axd/godisnjak/god2010pog04.pdf

Исти документ: download pdf

 

Број становника Србије у 2009. години (централна Србије и Војводина, без података за Косово и Метохију) је 7.320.807. Стопа природног прираштаја је -4.6 на 1000 становника (стопа живорођених је 9,6 а смртности 14,2). У периоду од 2002. до 2009. године, број становника се смањио за 179 хиљада, просечна годишња стопа раста износила је -3.5 на 1000 становника; у истом периоду проценат младих (0-14 г) је пао са 16,1% на 15,2%, док је проценат старих (65 и више год.) порастао са 16,6% на 17,1%. Просечна старост становништва Србије порасла је од 40,2 године (2002.) на 41,2 године (2009.). У истом периоду (2002-2009), стопа живорођења је смањена са 10,4 на 9,6 живорођених на 1000 становника; удео жена у фертилном (плодном) периоду у укупном становништву је са 24,1% опао на 23,1% или за 7 индексних поена. Стопа укупног фертилитета (број живорођене деце по жени) је испод прага просте репродукције, а за подследњих 10 година је смањен. Пројекције демографске су да Србији следи још већи процес депопулације, а Србија је постала типично подручје негативног природног прираштаја. Не само то, већ Србија убрзано стари, а по садашњим кретањима, удео лица старијих од 65 година ће се повећати са 17% на 22%, за наредних 30 година.

Закључак овде изнетих података Републичког завода за статистику су поражавајући и алармантни: у Србији сваке године умре око 30 000 људи више него што се роди, дакле губимо само на основу односа умрли/рођени око 30 000 становника годишње!

Који су узроци овакве катастрофе? Ко треба да сноси одговорност? Главни узроци су абортуси и друштвено-политичка европеизација. Одговорност сносе друштвене и политичке снаге које су уз велику помоћ западних сила извеле петооктобарску револуцију, срушиле постојеће традиционалне и обичајне системе вредности и повеле грађане у авантуру европеизације, која се веома лоше одвија.

Иако су абортуси означени од стране Српске православне цркве као злочин убиства, а многа релевантна медицинска истраживања су показала ризике и штетне последице по психо-физичко здравље и плодност "мајке" - ова мрачна пракса се одвија полу-легално широм Србије у државним и приватним клиникама, без пуно моралних и законских обзира, уз огромне штете по здравље женске популације и демографску перспективу нације. Процене говоре да број абортуса годишње достиже и бројку од 200 000! То значи да у Србији мање од половине зачете деце има привилегију да се роди, тојест да не буде измасакрирано хируршким инструментима у мајчиној утроби.

Деценија европеизације политике, медија, просвете, привреде, културе, уметности и других чиниоца друштвеног живота погодила је Србију као цунами. Нове "европске" вредности су кренуле у свој насилни поход ка уништењу свега што је српско и аутентично. Млади се све више оријентишу ка каријери, ноћним проводима, западној масовној "култури", масмедијима, хедонизму, материјализму, конфору, егоизму, сексуалним слободама, профиту, итд. Извршена је општа агресија на родољубље, побожност, традицију, ћирилицу, породичне вредности, национални идентитет, императив одбране, начело слободе отаџбине, врлине, итд. Марионетска власт која већ деценију Србију претвара у колонију Америке, Британије, Француске и Немачке, сноси пуну одговорност за лагано умирање Србије, губитак "воље за животом", губитак воље за оснивањем породице, старење и опште разарање државе и друштва. Изнети статистички показатељи су веома забрињавајући, они јасно говоре да је Србија на опасној странпутици, да су нам неопходне корените друштвено-политичке промене, да је садашња владајућа гарнитура изгубила свако морално право да даље управља Србијом и да су нашој отаџбини неопходне нове, некомпромитоване, способне снаге, које ће је препородити и повести ка демографском плусу и општем процвату. Неспособне евроунијате које су упропастиле скоро све што су могле да упропасте, морај што пре да напусте власт, иначе ће статистика Србије бити још мрачнија, а положај становништва још тежи.