Насловна О нама Download Везе Контакт

Фашистичка резолуција ЕУ

15.02.2011.

European Parliament resolution on the European integration process of Serbia

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=TA&reference=P7-TA-2011-0014&language=EN&ring=B7-2011-0021

ЕУ у својој резолуцији од 19.01.2011. тражи у члану 7 од Србије да расформира српске установе на северу Косова и Метохије, ради пуне интеграције српске заједнице у "косовске институције". Ево дакле, јасно као дан, тог центра моћи и политике, који кида Србију, који подрива њен суверенитет и територијалну целовитост, ево центра моћи који ствара "независну државу Косово" слично онако како су њихови претходници стварали "независну државу Хрватску", ево тог центра моћи који уништава све српско и пружа терористима самосталну државу - у питању је Брисел, односно, Европска унија.

Резолуција ЕУ у члану 9 јасно говори, по ко зна који пут "и Србија и Косово", чиме се још једном потврђује, да од бајке "и Европа и Косово" нема ништа и да су европске интеграције противуставни и антидржавни процес.

Тражи се у члану 18 "лустрација" припадника безбедносних служби, односно трајно одстрањивање свих који нису одани ЕУ. Уопште ЕУ се диктаторски и фашистички уплиће у скоро све аспекте државности Србије и у свакој области покушава да издаје наређења шта и како треба радити. Можемо се питати - ако су функционери ЕУ овако бахати и безобзирни према Србији, која није члан ЕУ, шта можемо очекивати уколико Србија приступи ЕУ? Неће ли тада централни комитет из Брисела директно издавати наређења кога треба уклонити и шта се мора спровести? Већ сада разборити грађани Србије осећају језу и хладан задах тоталитаризма од резолуција (ултиматума) које Европа сервира.

Члан 22 тражи "равноправност страних и домаћих инвеститора" у сфери медија. ЕУ се жали на приватизацију Вечерњих новости. Знајући у каквом је стању наша економија, очигледно је да ЕУ жели да појача свој удео у власништву српских медија, иако већ данас влада срамотни медијски мрак, јер се већина медија дели на стране, западне и домаће, режимске прозападне - док слободних медија готово и да нема. Аждаја ЕУ очигледно жели да створи потпуну контролу над јавним гласилима Србије, како би своју фашистичку, окупациону политику могла на миру да спроводи држећи народ у мраку незнања.

Чланом 24 ЕУ ствара два нова етничка проблема и могућа сукоба у Србији: помињу се мањине Бошњачка и Румунска. Муслимани у Србији се проглашавају Бошњацима, иако нема никаквог знака да су муслимани у Србији део некакве нације у БиХ. Муслимани у Србији ни по чему нису Бошњаци, покушава се створити нова вештачка нација на простору БиХ, а затим и да се њој присаједине Муслимани из Србије - они ипак морају сами да одлуче како желе да се изјасне. Власи из Србије се називају "Румунима", иако се сами Власи никад тако нису изјашњавали! Овим је ЕУ тешко повредила основна мањинска и људска права Влаха - ово је учињено злонамерно да би се отворио сукоб између Срба и Румуна. Јасно је да сукоб између Срба и Албанаца, за који кључне чланице ЕУ сносе велику одговорност, није изузетак, већ да ЕУ ради на даљем отварању етничких сукоба у Србији између Срба и националних мањина.

Чланом 28 поздравља се геј парада! Члан 29 осуђује "истакнуте верске вође" (митрополита Амфилохија и друге), овим је ЕУ индиректно заузела анти-Православну позицију, како вредносно, супротстављајући се Хришћанским друштвеним вредностима, тако и директно, супротстављајући се јавном саопштењу и позиву Српске православне цркве у вези "параде срама" и прозивком истакнутих верских вођа. Тражи се, такође и забрана "екстремистичких организација" због наводног насиља и подсећа се на насиље на митинзима и спортским утакмицама, а све се то повезује са случајевима пред Уставним судом. Овде се мора напоменути да је пред Уставним судом и предмет забране Покрета 1389, (на који ЕУ посредно алудира) а који нема никакве везе са насиљем и који је чисто политички. То је и потврдила председник Уставног суда Боса Ненадић, рекавши да против Покрета 1389 није достављен ниједан доказ за наведене оптужбе! Након тога Боса Ненадић је смењена. Ето реформе судства коју спроводи ЕУ. Нема ниједног доказа који би Покрет 1389 повезао са насиљем, криминалом, екстремизмом или нечим сличним - ипак ЕУ би волела да организација, која је против уласка Србије у ЕУ и која има има велику подршку младих у Србији - буде забрањена. То није демократија - то је фашизам!

Текст резолуције на сајту Парламента ЕУ, оригинал на енглеском:

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=TA&reference=P7-TA-2011-0014&language=EN&ring=B7-2011-0021

Шта српска омладина мисли о ЕУ? Детаљ са протеста 29.07.2008.: