Насловна О нама Download Везе Контакт
Ругање Христу у центру Богородичиног града

Фестивал геј филмова у Београду

03.02.2011.

На жалост, на несрећу и на срамоту државе Србије, српског народа и свих грађана Србије, планира се одржавање фестивала хомосексуалних, лезбејских, бисексуалних и транссексуалних филмова у центру Београда, престонице Србије коју је почетком 15. века деспот Стефан Лазаревић посветио Пресветој Богородици. Kао да није било довољно несреће и зла од силовања Србије са геј тематиком која је супротна нашој Хришћанској цивилизацији, нашим обичајима, култури и основним друштвеним вредностима.

Један од филмова који се приказује зове се "Јеретици" и он се директно руга Исусу Христу, а тиме и Православној вери и Цркви и свим Православним верницима. Овим су угрожена основна људска права и слободе. Показује се још једном да су грађани Православне вере изложени малтретирању и понижавању од стране прозападних снага које владају Србијом. На сајту фестивала "Мерлинка" (линк) приказан је постер на коме је представљен Исус Христос са трновим венцем, симболом страдања невиног за спасење грешника, са мрљама од крви и дрветом мучења - поред геј промотера.

Фестивал се одржава у београдском "Дому омладине" који је већ неко време под америчким финансијама и контролом. Главни сарадници америчке културне, војне и геј политике у Србији су као и раније: Б-92, EXIT фестивал електронске музике и психоактивних супстанци, Социјалдемократска унија Жарка Кораћа позната по про-геј ставовима, Немачки културни центар Гете институт (Немачка је већ много зла нанела Србима у ратовима), шпански "културни центар Сервантес" и анти-национално гласило мржње "Е-новине". Србији, стиди се, што дозвољаваш гажење своје свете вере. Ево протагониста фестивала противприродног блуда и постера за филм који је најављен у среду: