Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Геј парада изазива верску нетрпељивост

21.08.2014.

Однос протагониста геј параде у Београду према Православљу и уопште Хришћанству је прешао границе морала и закона и прешао у сферу отвореног изазивања верске нетрпељивости и мржње што је строго забрањено Уставом Републике Србије. Очигледно да геј активисти не могу да поднесу своје неистомишљенике.

Ево једног графита који смо затекли и фотографисали у центру Београда 30. јуна ове године и који вређа и понижава све вернике. Исмевају се Свето Писмо (Библија) и његов најсветији део Јеванђеље. Исус Христос који је за Православце Бог се вређа и понижава клеветама и примитивизмом.

Несрећни менаџери геј-параде (такозваног прајда) имају отворену подршку амбасада западних држава и то злоупотребљавају да крше закон и Устав Србије, да понижавају са подсмехом и да се иживљавају над обичним, мирним савесним грађанима Србије који то морају све да трпе, јер нису ничим привилеговани у нашем систему.

Ево чланова Устава који су повређени овим неделом:

Члан 49.

Забрањено је и кажњиво свако изазивање и подстицање расне, националне, верске или друге неравноправности, мржње и нетрпељивости.

Члан 55.

(став 4:)
Уставни суд може забранити само оно удружење чије је деловање усмерено на насилно рушење уставног поретка, кршење зајемчених људских или мањинских права или изазивање расне, националне или верске мржње.

 

Не геј паради - детаљније

 

Графит у центру Београда 30.06.2014.: