Насловна О нама Download Везе Контакт

 

 

Београђани извиждали химну Европске уније 9. маја

            На Дан победе над фашизмом 9. маја, одржана је парада Гарде Војске Србије на Тргу Републике, која је поздрављена бурним аплаузима присутних.  Потом је Уметнички ансамбл министарства одбране „Станислав Бинички“ одржао краћи концерт, на коме су изведене разне песме које су све поздрављене аплаузима присутних поборника антифашизма.

На самом крају концерта, дошло је до непријатне ситуације, када је оркестар почео са извођењем химне Европске уније. Одмах су почела негодовања грађана, звиждуци и повици неодобравања. Само је једна мања група грађана аплаудирала.

Овим је народ Србије показао своју мудрост и изоштрен осећај за историјску истину и разумевање актуелних догађаја. Поздрављена је највише Војска Србије, а затим и оркестар, али је одбијена химна ЕУ која не заслужује да се свира на Дан победе, због злочина који су земље ЕУ спровеле над српским народом, а и зато што ЕУ себи лажно приписује велике заслуге у победи над фашизмом, због мешања дневно-политичких питања у ствари историје и одбране земље, итд. Ово је још један од догађаја који не иду у прилог европским интеграцијама, а који су медији прећутали.

Дан победе над фашизмом, 9. мај 2010. Трг републике

Дан победе над фашизмом, 9. мај 2010. Трг републике

Дан победе над фашизмом, 9. мај 2010. Трг републике