Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Културна, психолошка и медијска агресија на Србију

1.10.2017.

Током септембра 2017 грађани Србије су претрпели снажну неоружану агресију од стране Амбасаде Шведске и др. Сукоб између лбгт организација поводом организације геј недеље и геј параде је открио неке важне чињенице.

РТС је у петак 15.9 објавио:  „данас се у Палати Србије, у организацији шведске фондације "Civil rights defenders" одржава Међународна конференција о злочину из мржње и говору мржње.“ Помислио би човек да се иза тако озбиљног наслова крије тема геноцида нациста током Другог светског рата или нешто слично, али не – заправо, ради се о угрожавању права геј особа. Да ствар буде још гора РТС преноси да: „Канцеларија за људска и мањинска права уступа простор (салу Београд у Палати 'Србија') за потребе ове промоције, лакрдије и колективног испирања мозга. Председник ГЛИЦ Предраг Аздејковић саопштава: "Такође смо разочарани да наши партнери из амбасада Холандије, Шведске и Немачке финансирају конференцију која искључује већи део ЛГБТ организација".

Аздејковић нам открива да су амбасаде Холандије, Шведске и Немачке партнери геј покрета или боље речено организатори и финансијери, што је и раније било јасно.

Ова конференција није демократска и отворена, већ се може присуствовати само уз позив, дакле ради се о промоцији нове европске идеологије, где су геј особе жртве попут албанских терориста, а сви који не воле геј параду и говоре о томе под сумњом су за говор мржње и посредно одговорни за злочине који настају из мржње. Ово је заиста пропагандно-медијска платформа врло опасна и злокобна попут комунистичке матрице о ратним злочинцима и издајницима који су затим по том основу масовно стрељани, или попут Гебелсове платформе о аријевској раси и нижим расама, итд, што је био основ за холокауст и геноцид против нижих раса. Све ово наравно нема никакве везе са правим лбгт особама и њиховим правима, јер ће њима од целог овог (непотребног) спектакла вероватно бити само горе. Пошто геј недељу 2017 организује чак 9 лгбт организација, а има и других које се осећају искљученим и запостављеним (без донација) онда је јасно да се ради о прљавом бизнису и интересу, а не о људским правима.  

Грађани Србије трпе сурову неоружану агресију, која је добро промишљена и испланирана, са циљем да се уруше Хришћанске вредности које су стуб друштвеног поретка и јавног морала у Србији и да се на њихово место инсталира противприродна идеологија лгбт модела живота што на средње или дуже стазе доводи до распада установа брака и породице, мноштва истополних веза, драстичног пада наталитета, слабих и несигурних неваспитаних личности којима је лако манипулисати, итд. На жалост државни органи Србије игноришу ове социолошке операције или их повремено активно подржавају, због генералне про-европске оријентације власти.

 

Ево прилога на РТС:
http://rts.rs/page/stories/ci/story/124/drustvo/2871054/glic-lgbt-konferencija-bez-nepodobnih-organizacija.html

ГЛИЦ: ЛГБТ конференција без "неподобних" организација

петак, 15. сеп 2017, 13:04 -> 13:12     Извор: Танјуг

Геј лезбејски инфо-центар (ГЛИЦ) изразио је разочарање што на Међународну конференцију о злочину мржње нису позване ЛГБТ организације које нису део Организационог одбора Параде поноса.

"Наглашавамо да се тиме не доприноси побољшању положаја ЛГБТ особа у Србији, већ напротив, као и да се продубљује јаз и неповерење које влада међу ЛГБТ организацијама у Србији", пише у саопштењу ГЛИЦ.

Како се подсећа, данас се у Палати Србије, у организацији шведске фондације "Civil rights defenders" одржава Међународна конференција о злочину из мржње и говору мржње.

"Посебно је забрињавајуће што на конференцију нису позвани представници удружења 'Егал' који тренутно води два случаја злочина из мржње над транс особа који су се десили у Београду током ове године и Геј лезбејског инфо-центра који већ три године ради мониторинг говора мржње у домаћим медијима", додаје се у саопштењу.

У ГЛИЦ сматрају да "Civil rights defenders", као приватна фондација из Шведске, има право да на своју конференцију позове само подобне организације, али додају да су разочарани да Канцеларија за људска и мањинска права уступа простор (салу Београд у Палати 'Србија') за "догађај који је антидемократски и који промовише политику искључивања".

"Такође смо разочарани да наши партнери из амбасада Холандије, Шведске и Немачке финансирају конференцију која искључује већи део ЛГБТ организација", додаје се у саопштењу, које је потписао председник ГЛИЦ Предраг Аздејковић.

ГЛИЦ каже да оваквим поступком фондације "Civil rights defenders" нису изненађени, јер су, како наводе, "неподобне" ЛГБТ организације искључене из читаве Недеље поноса, али где је већина догађаја отворена за јавност, те се истим може присуствовати, за разлику од ове конференције где се може присуствовати само уз позив.

 

Не геј паради! - детаљније