Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Лажни фонд за развој севера КиМ

Фонд = царина = граница

25.01.2013.

Најновија велика превара ЕУ и Приштине у којој на жалост учествују делови врха републичке власти у Београду је такозвани: "Фонд за развој севера Косова". Ради се о фонду који треба да се образује по споразуму: Ештон-Дачић-Тачи (боље речено: Ештон-Ештон, јер 2 од 3 члана екипе нису самостална) договореном у Бриселу.

Ради се о томе да се приходи са интегрисаних административних прелаза Јариње и Брњак (ове прелазе ЕУ и Албанци зову "граница" = "border"), сливају на рачун који ће отворити ЕУ (вероватно представник Енглеске или Немачке) у некој од косовских банака (вероватно Тачијева или Харадинајева). Затим би се та средства усмеравала на север покрајине - ради се о суми не мањој од 6 милиона и не већој од 90 милиона евра. То је заправо новац који вероватно никада неће стићи до Срба, а који служи као мамац тојест мито лидерима Срба са севера покрајине, како би они и 4 слободне општине прихватили бриселски споразум: Ештон-Дачић-Тачи и успостављање интегрисаног управљања административним прелазима, што практично значи царину, а то је де факто граница, чиме се крши Устав Србије и грубо нарушава сувереност и територијални интегритет државе.

На потезу су Срби са севера Косова и Метохије и посебно њихови лидери, којима је понуђено да за суму од 6 до 90 милиона евра годишње (новац који вероватно никада неће видети и који ЕУ и Приштина могу увек блокирати политичко-административним полугама) прихвате интегрисано управљање прелазима што је царина (која се по плану отворено наплаћује) а што је граница а тиме и одвајање Косова и Метохије од Србије. Верујемо да ће Срби са севера и њихови лидери као и много пута раније поново одбити непристојне понуде и наставити своју достојанствену борбу за поштовање правног поретка Србије.

 

http://nikadgranica.org

Никад граница! према Косову и Метохији - детаљније

Никад граница!