Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Руска историја на мети идеолошких злоупотреба

"Наранџасти" и фашисти - паразити Империје

Експлоатација идеје Царства за против-руске интересе

12.11.2012.

Два руска марша су одржана 4. новембра 2012. године у Москви (и више њих по Русији истог дана): један родољубивог покрета НАШИ (патриотски марш за јединство, али против међунационалних сукоба и трвења за складан живот свих народа и грађана Русије) и други комплексни марш на коме су се појавиле разне политичке противречности.

На овом другом маршу, који се организује сваког 4. новембра од 2005. године су се (поново) појавили Дмитриј Демушкин и Алексеј Навални. Демушкин је вођа забрањене нацистичке организације "Словенски сојуз", а Алексеј Навални "наранџасти" опозиционар. Откуда неонациста и западњак на маршу националиста и монархиста? Одговора је много: главна су два: 1) њихова жеља да привуку монархисте на своју страну, 2) компромитовање идеје руског Царства.

Важно је истаћи да Демушкин и Навални и њима слични никако не припадају "Руском маршу", али се они тамо појављују због слабости у организацији и ради тога што националисти и монархисти још нису сазрели и сагледали дубину идеје Империје и њене системске противнике.

Демушкин и њему слични неонацисти (који сами имају проблем са идентитетом и политичком легитимацијом, те често мењају сами своје одређење (позицију) дајући себи више или мање екстремних тонова) који долазе на "Руски марш" са заставом кукастог Хитлеровог крста не припадају овој манифетацији и овој идеји из заиста много разлога - 1) Хитлеров кукасти крст је знамење војног, државног и народног непријатеља (који је убио око 27 милиона Руса за 4 године) и окупатора, те га националиста и монархиста не може носити, 2) (нео)нацизам је антисловенска и анти-православна идеологија, 3) Руском царству или империји је страна свака идеологија - једина умна, духовна покретачка сила руског (и православног уопште) царства или империје је Православље, дакле религија а не идеологија, 4) (нео)нацистичка идеја уништења нижих народа и раса је потпуно страна Хришћанској идеји и пракси много-етничког руског царства / империје, итд.

Навални и њему слични "наранџасти" прозападни опозиционари не припадају Руском маршу и идеји царства / империје: 1) друштвене вредности руског (Православног) царства су засноване на јединству државе и друштва са Црквом, а наранџасти либерали пропагирају строгу одвојеност државе од Цркве (секуларизам), 2) царству су изузетно важни оданост поданика, поредак и хијерархија на чијем је челу цар (государ) - Навални и други западњаци не крију да се одушевљавају идејом револуције и да теже њој, а револуција је управо уништила руску монархију, 3) на челу царства је самодржац који легитимитет добија крунисањем и који признаје Бога изнад себе, а ниједну другу земаљску власт као надређену, док наранџасте демократе без финансија, медија и подршке са запада нису у стању скоро ништа да учине, 4) снага царства је поред другог и у аутентичности, традицији, патријархалности и органској повезаности струка, док се либерална западна демократија заснива на глобалним стандардима, увозу и инсталирању демократије, подривању неподобних режима, једнообразности, 5) руско царство је саздано на темељу Православне Византије, а срушено од стране бољшевика и анти-монархистичке идеологије комунизма, која је осмишљена на западу и убачена међу Русе као политички вирус; очигледно да је цивилизацијски и културолошки Навални много ближи рушитељима него оснивачима и изградитељима руског царства.

Веома је важно да у наредном периоду руска Црква, Држава, козачке дружине и друге установе просвете националисте и монархисте по наведеним питањима, како би се са Руског марша одстранили фашисти и "наранџасти" паразити, који стварају велику штету. Вишевековно цивилизацијско, државотворно и културолошко наслеђе руског царства / империје је веома важно и чак неопходно за светлу будућност руске државе, али баш због тога (нео)нацистичке и "наранџасте" прозападне паразите треба трајно одстранити из покрета.

 

Додатак:

Демушкин се представља као лидер "Словенског савеза" (који је забрањен у Русији), а тај савез се дефинише као: "национал-социјалистички покрет", тј, нацистички покрет! Дакле Демушкин има за циљ да компромитује Русе и све словенске народе и да их доведе у везу са нацизмом, чиме се врши најгрубља фалсификација историје - жртве треба да постану злочинци.

Термин "национализам" се намерно доводи конфузно и нејасно, разним манипулацијама у везу са термином "нацизам (национал-социјализам)" и поистовећује више или мање са њим. То чине новинари, публицисти, политичари, професори и многи други који из незнања или злонамерно мешају ова два појма и тиме стварају велику конфузију у главама људи. Осим тога, појам "национализам" се повезује не ретко и са појмом "родољубље (патриотизам)" - што зависи од државе и политичке културе. Углавном, појмовни хаос се мора рашчистити и појмови довести у ред, како се не би супротне ствари означавале истим именом или - једна појава имала различита, па чак и супротна имена.

 

Поредак - антиреволуция - детаљније

Евро-атлантизам - детаљније

Антифашизам 1389 - детаљније

антифашизам 1389

 

Паразити западни на Руском маршу:

Сусрет Демушкина и Навалног на Руском маршу:

Покушај спајања неспојивог:

?!?!: ...

Безумље:

Омладина затрована туђинским идејама:

Навални на Руском маршу (три фоторафије):

Демушкин са тетоважом Хитлеровог кукастог крста:

Демушкин "трује" младе монархисте:

Није добро и није случајно:

Нациста Демушкин позива на руски марш:

Пропагандна злоупотреба 4. новембра и руског марша: