Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Није било геноцида у Сребреници

26.5.2024.

(нове објаве са Фејсбука и стари текстови:)

 

Изнето је много разлога и доказа зашто није било геноцида у Сребреници, али треба поменути још два. Прво, према недавним истраживањима на Западу, земља са најмање расизма у Европи је Србија!, тако да нема логичке, психолошке нити друге основе за геноцид. Друго, Срби углавном сматрају да су "муслимани" у БиХ и у Србији заправо Срби који су током пет векова турског ропства примили ислам, јер су тиме себи значајно олакшали живот и смањили или избегли разне порезе, хараче, данак у крви, право прве брачне ноћи, итд. Стога је бесмислено сматрати да су Срби хтели или планирали да изврше геноцид против дела свог народа друге вере.

Резолуцију о геноциду у Сребреници су предложили Немачка и Руанда ?!?! Први вероватно познати по свом моралном кредибилитету да говоре Србима о геноциду, након два геноцида у два светска рата које су починили против српског народа и учешће у бомбардовању 1999. године, после стрељања деце из основне школе у Крагујевцу октобра 1941. године, итд. А други по свом високом нивоу информисања и образовања популације и добром познавању политичке и историјске ситуације на Балкану ?? Дакле, иронију и мучнину је тешко заобићи.

Ако имамо мало самопоштовања и дипломатске мудрости сад је крајње време да се наша политика прилагоди реалности и да буде просто реципрочна. Одређене земље потенцирамо као стратешке партнере итд, а они 35 година константно и доследно раде против нас - чак и без рационалног објашњења. Не мора нико да нас воли, али морају сви да нас поштују! Сви они који су гласали за то да су Срби извршили геноцид у Сребреници треба у Србији да се осећају врло непријатно, они њихове фирме, политичари, итд, како би преиспитали своје одлуке.

Хвала браћо Кинези и остали. Ако Кина гласа за тебе, а Македонија против (или Андора или Лихтенштајн), онда је то 1 : 1 ?? Да ли је?? Не бојимо се лажи, не бојимо се Запада!!

Данас се гласа у УН у Њу Јорку о резолуцији којом треба да се много страдалном српском народу, који је преживео невиђене злочине и геноцид и изгубио милионе становника током 20. века залепи, цинично, етикета геноцида у Сребреници, кога није било по дефиницији. Удружимо се молитвено за истину против лажи, која има за циљ оправдавање старих и припрему за нове злочине против српског народа.

Зашто лаж о Сребреници? 1. Да се оправда војна интервенција Запада против српских држава 90-их; 2. Да би се спровела денацификација српског народа; 3. Да се поправе односи генерално и глобално са муслиманима у свету због агресија Запада на Ирак, Авганистан, Либију, Палестину, итд, планова да се сруши џамија Ал Акса, итд. Немачка влада се и даље држи свог принципа из прве половине 20. века од Јозефа Гебелса: Сто пута поновљена лаж (о Сребреници) постаје истина.

Свето Јеванђеље по Луки, глава 6: 22. Блажени сте кад вас људи омрзну и кад вас одбаце и осрамоте, и разгласе име ваше као зло због Сина Човјечијега. 23. Радујте се у онај дан и играјте, јер гле, велика је плата ваша на небу. Јер су тако чинили пророцима оцеви њихови.

 

Сребреница - чињенице против пропаганде - погледајте

Рушење Републике Српске теорија и технологија преврата - погледајте

Евро-атлантизам - погледајте

Геноцид и злочини над Србима - погледајте