Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Захтевамо хитну забрану "геј параде". Доказни материјал.

Парада педофилије и ксенофобије

21.07.2010. у београдском Медија центру одржана је конференција организатора београдске геј параде, на којој је поред Квирије и Геј-стрејт алијансе, учествовао и Франк ван Дален (линк). Франк ван Дален је потпредседник холандске Народне партије за слободу и равноправност. Франк ван Дален је као један од главних организатора геј параде у Холандији 2006. и 2007. организовао и брод "16 минус" на коме су се налазила деца од 11 до 16 година. Франк ван Дален је сексуално злоупотребио једно дете, а скандал је започео након пријаве мајке детета. Ван Даленова партија је платила за тај брод (вест на холандском )(превод на енглески - пдф документ). Квирија је покушала да сакрије трагове своје злочиначке сарадње са педофилом брисањем са свог сајта, али безуспешно, јер је вест објављена на сајту Медија центра (линк) у архиви Google претраживача (линк), а сачињен је и пдф архивски документ (пдф).

Али овде није крај безумљу везаном за геј параду. Председник холандске партије за слободу, Герт Вилдерс, чији потпредседник је поменути Франк ван Дален, налази се тренутно на суду у Холандији због распиривања верске мржње према муслиманима (линк)! Вилдерс је упоредио Куран са Хитлеровим "Мајн кампфом" и не каје се због тога. Вилдерс се залаже за забрану Курана и забрану имиграције из исламских земаља. Против његове политике се организују протести у Холандији.

Очигледно да се Квирија, као један од два организатора геј параде 10. октобра, повезала дубоко са холандским педофилима, расистима и ксенофобима, чија искуства користе за организовање београдске геј параде. Геј парада је апсолутно неприхватљива и Покрет 1389 тражи њену хитну забрану! Геј парада поред осталог има и анти-муслиманске елементе што може изазвати додатно погоршање, ионако веома лоше безбедносне слике геј параде и погоршање ровите безбедности у Рашкој области.

07.10.2010.

 

Детаљније о геј паради - погледајте