Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Полиција прети и малтретира пред геј параду

Одређене полицијске службе су почеле застрашивање и малтретирање грађана, како би на тај начин припремили геј параду и обезбедили да се она одржи, иако је извесно да ће поново парада срама доживети пропаст. Почетком октобра инспектори управе београдске полиције дошли су у дом једног од истакнутих чланова Покрета 1389 и пред члановима најуже породице износили претње хапшењем у вези геј параде. Срамота је што је Полиција спремна оволико да се понижава, и да узнемирава пред породицом заслужног грађанина. Изгледа је дефиле хомосексуалаца, лезбејки и других девијантних друштвених група, које су до јуче биле на листи психијатријских обољења Светске здравствене организације, важнији држави од достојанства њених грађана, важнији од породичног мира и будућности државе. Да ли хомосексуалци и лезбејке представљају ту светлу европску будућност?!

Подсећамо да осим ових "системских" узнемиравања породица чланова 1389, постоје и други суровији облици претњи и угрожавања безбедности, а неки од њих су пријављени надлежним органима (радило се о претњи убиством целе породице у 2009. години).

Државни органи полако постају голо оружје у рукама ЕУ и НАТО окупатора, оружје против народа, породице и вере, а зарад интереса ЛБГТ популације и евро-америчких империјалиста глобалних аспирација. Државни органи уместо да служе грађанима, постали су инструмент у рукама западних агресора и окупатора јужне покрајине, те геј популације и других мизерних група које малтретирају и тероришу преко 95 % становништва. Прошле године су без иједног доказа хапшени грађани у Црквеним двориштима, јер су били сумњиви обезбеђењу геј параде. Ове године се најављују "превентивна хапшења" лидера патриотских организација и навијачких група. Све ово показује да Европска унија све више уместо прокламоване Европе Гетеа постаје у пракси Европа Хитлера, а знамо каква је судбина у том случају намењена српском народу. На жалост Влади Србије је ЕУ важнија од добробити и спокоја њеног народа.

Детаљније о геј паради - погледајте