Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Полицијски синдикат против геј параде

30.08.2011.

Полицијски синдикат Србије се јавно изјаснио против одржавања геј параде због високог ризика, угрожености безбедности грађана, полиције и учесника, негативног искуства из 2010. итд. Председник полицијског синдиката Србије Вељко Мијаиловић сматра да геј права у Србији ничим нису угрожена и да немају разлога да их траже на улици.

Ове године се против одржавања геј параде изјашњавају и политичари владајуће коалиције: Ивица Дачић, Драган Ђилас, Расим Љајић, Драган Марковић Палма. Са друге стране један од малобројних поборника геј параде је естрадна певачица Јелена Карлеуша (она се љути када је називају народном певачицом). Могуће је да ће због тога добити титулу "најевропљанина", а можда је евро-унијатска власт постави за министра културе - то би било доследно политици европских интеграција. Тако Србија на путу у ЕУ све више личи на кабаре или на дискотеку у којој се добро проводе само они који су под дејством психоактивних супстанци - а разумни, вредни и трезни се осећају непријатно као уљези.

Морамо подсетити да је свакодневни протест против уласка Србије у ЕУ и НАТО на Тргу републике у Београду после 418 дана забрањен без образложења (линк). Западне државе, њихови медији и борци за људска права се нису ниједном пожалили на овај диктаторски поступак власти. Грађани Србије који су против уласка Србије у ЕУ и НАТО су обесправљени и дискриминисани, док се геј права штите и промовишу о државном трошку.

Срамота је да се усред озбиљне економске кризе и велике опасности по животе и опстанак Срба на северу Косова и Метохије, воде дуге, празне расправе о геј паради (геј браковима и другим неприродним појавама). Крајње је време да кажемо НЕ условима који пристижу из Брисела: не независности Косова и Метохије, не геј паради, не Европској унији. Србија није колонија! Ми се питамо.

Не геј паради! - погледајте

не геј паради!

http://pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/171998/Policija+protiv+Parade+ponosa.html

http://www.vidovdan.org/index.php?option=com_content&view=article&id=17190:2011-08-16-07-40-39&catid=48:vesti

http://www.balkanmagazin.net/kolumna/danasnje_novine/policajci_traze_zabraniti_gej_paradu.xhtml

геј парада - злоупотреба полиције:

ради овога??: