Насловна О нама Download Везе Контакт

 

СРПСКА СУДБИНА УКРАЈИНЕ

Београд 25.02.2014. године

Невероватна је сличност догађаја који су задесили Украјину са догађајима који су снашли Србију у октобарским догађајима 2000-те године. Унутрашњи немири праћени насилним акцијама "демократских" протестаната који су у нападу своје правдољубивости и љубави према држави и народу палили државне институције и убијали сопствену полицију. У сваком случају за демо(н)кратски запад то је легитиман израз политичког опредељења док на сопственој територији ЕУ и САД у случају сличног дешавања изводе војску и полицију у пуној опреми за разбијање демонстрација.

Двоструки, односно вишеструки стандарди САД и ЕУ у односу на Србију, Русију и остале источноевропске земље су постали правило. САД и ЕУ неће штедети обећања само да отргну Украјину од њеног јединог природног савезника Русије. Тако је било и са Србијом 5.октобра 2000-те године када су милијарде чекале на граници само да се Слободан Милошевић скине са власти, али и након пада Слободана Милошевића оне никада нису прешле границу. Добили смо пропале приватизације, покрадену и девастирану државу. Према неким испитивањима наши ученици су највећи песимисти и најнесрећнији у целој Европи. Та чињеница о стању у држави много говори.

Има једна народна последица коja каже да се паметан учи на туђим а луд на својим грешкама. Будите паметни и анализирате стање у Србији пре и након октобарске револуције и не верујте празиним обећањима ЕУ и САД. Они ће добити тржиште и јефтину радну снагу од 50 милиона људи а народ - ништа осим демократске беде.

http://serbian.ruvr.ru/2014_02_25/Srpski-recept-za-Ukrajinu-7649/

 

Евро-атлантизам - детаљније