Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Стоп хашком фашистичком анти-суду

17.11.2012.

Евро-атлантистичка инквизиција под именом "Хашки трибунал" је стала поново отворено на страну против Срба и ослободила је хрватске генерале Готовину и Маркача од одговорности за злочине над Србима у операцији Олуја!!?? Готовина и Маркач су се вратили из германске Холандије у Загреб као национални хероји, а тиме је послата јасна порука западне Европе и Америке Хрватској: само напред у даље убијање и протеривање Срба, а ми ћемо све правно средити.

Судија Мерон и петочлано веће нису само ослободили два хрватска генерала, већ целу хрватску армију и државу од одговорности за протеривање стотине хиљада српских цивила и убијање хиљаде њих. Европа и Америка које су током 90-их година активно учествовале у свим ратовима против Срба формирале су анти-суд у Хагу и тамо наставиле правно-политичким средствима да "перу" своја злодела против срског народа и да настављају рат против Срба другим средствима.

Покрет 1389 је од гнусног хапшења Радована Караџића 22. јула 2008. године започео свакодневне скупове на Тргу републике против ЕУ, НАТО и Хага (линк) али су после 418 дана (и вероватно постављања светског рекорда по трајања окупљања) протести забрањени од стране жутог поданичког режима Бориса Тадића! Потом је ухапшен и Хагу изручен Ратко Младић, а "1389" се борио против избијања жестоких грађанских сукоба, који су могли прерасти у опасне окршаје на улицама.

Показало се да је политика владе Србије: сарадња са Хсгом је лоша, али неопходна ради уласка у ЕУ - потпуни промашај и да је довела до стратешких историјских, правних и политичких пораза Србије, те да шаргарепа ЕУ и штап Хага (и ускраћивања економске "помоћи") више не смеју да моронизују јавни живот Србије.

Показало се поново да су НАТО, ЕУ и Хаг нови тројни пакт, нове силе осовине које делују као једна складна и добро координисана машина (или боље рећи звер) и да им се мора стати на пут, а за то је потребна помоћ Русије и Кине. Готовина је после изрицања пресуде изјавио: "Ово је наша заједничка победа. Била је ратна Олуја, а ово је правна олуја" !! Хашки суд се прогласио ненадлежним за злочине америчке војске против Југославије и тиме пoказао да су американци виша раса којој нико у Европи и остатку света не сме да суди - истовремено се Србима суди у Хагу скоро деценију дуго за вербални деликт, а такође и онима који су по уставу и закону и моралу бранили свој народ и своју земљу од спољне оружане агресије.

Хашки анти-суд је нападе хрватске војске на Книн и друге градове окарактерисао као "легалне" и да депортације није било! Готовина и Маркач су претходно првостепено били осуђени на 24 и 18 година затвора због ратних злочина током и после акције "Олуја", а онда у другостепеном поступку потпуно ослобођени и исти дан пуштени кући. Овом срамном и скандалозном пресудом је операција "Олуја" легализована, а Хрватска "опрана" пред улазак у ЕУ (по плану 2013.). Документационо информативни центар „Веритас“ у својој евиденцији има имена 1.960 погинулих и несталих Срба у „Олуји“, од којих 1.205 цивила – 522 жене и 12 деце. У „Олуји“ је с простора Српске Крајине протерано око 220.000 људи.

Покрет 1389 позива Владу и Скупштину Србије на хитан прекид свих облика сарадње са Хашким судом и на пружање свих видова помоћи Србима заточеним у Хагу, ради њиховог што скоријег повратка у земљу, јер се у Хагу не суди Србима појединачно, већ колективно државном и војном руководству, а тиме и народу са циљем да одлуке Хага буду историјске попут Нирнберга након Другог светског рата.

Фашистички анти-суд у Хагу је поново доказао свој расизам и патолошку мржњу према Србима - треба се сетити суђења Насеру Орићу, а и процеса албанским терористима са Косова и Метохије. Хаг је угрозио сувереност државе Србије и њеног правног система и нанео нам велику штету на међународном плану. Хашки анти-суд је показао да се у раду не руководи начелима међународног права, етике и непристрасности, већ да је брутално политичко оружје у рукама западне евро-атлантске олигархије.

 

Готовина и Маркач:

Инквизитор - амерички "судија" Мерон:

Готовина и Маркач на аеродрому у Загребу:

Јадранка Косор на Тргу бана Јелачића:

Колона прогнаних Срба цивила 1995. и испод славље Хрвата због пресуде Хага 2012: