Насловна О нама Download Везе Контакт

Српска војска у НАТО провокацијама Русије!?!?!? НЕЋЕ ПРОЋИ!

ПРОТЕСТ НА ТРГУ РЕПУБЛИКЕ У БЕОГРАДУ,
У СРЕДУ 29. АПРИЛА У 18 ЧАСОВА!

ПОБЕДА СРБИЈЕ!!

Здруженом и одлучном акцијом великог броја патриотских удружења и појединаца као и шире српске јавности, спречен је безумни чин слања српске војске у Грузију, у близини границе са Русијом, на маневре НАТО пакта. Показало се још једном да су будност и предузимљивост, не само важни већ и неопходни. Иницијатива за спречавање колаборације наше војске са НАТО пактом, који још увек држи под окупацијом нашу јужну покрајину и није се покајао за злочине из 1999. године, наишла је на снажну подршку и на одазив тамо где се нисмо надали - у структурама власти, посланици владајуће коалиције су уз опозицију устали против овакве одлуке. Није дакле победила једна организација или странка, већ Србија! Победила је слога Православних народа и српско-руско братство. Путем Србије у одустајању од поменутих маневара кренуле су и друге државе: Естонија, Летонија, Јерменија, Молдавија и Казахстан.

Централни догађај кампање је јавни скуп са шетњом до Министарства одбране и Амбасаде Руске Федерације 29. априла. Окупило се неколико стотина грађана упркос неформалној најави Владе два дана раније да је учешће у маневрима отказано, наше присуство је због неодлучности режима и поигравања са судбином Војске било неопходно. Скуп је започео интонирањем химни Србије и (из љубави и ината) Русије. Након Православне молитве прочитано је протестно писмо Министарству одбране и декларација пријатељства и подршке Русији уз ограђивање народа Србије од евентуалног слања српске војске у Грузију. Скуп је протекао у позитивној, победничкој атмосфери уз доста емоција. Испред Министарства одбране зачули су се гласни повици: НАТО НАПОЉЕ! упућени Канцеларији НАТО пакта смештеној у нашем министарству војном, одакле је, сумњамо, и потекла ова дрска, злобна и безуспешна намера. Делегација је уз барјак светог Ђорђа (по коме Грузија и носи име, а који је и заштитник Москве и српске гарде) предала протестно писмо. Затим уз радосне и меланхоличне повике СРБИЈА-РУСИЈА, НЕ ТРЕБА НАМ УНИЈА! учесници скупа су поздравили трочлану делегацију амбасаде Русије затраживши што скорије потписивање међу-државног савеза. Захваљујемо се Српском сабору Двери и многобројним другим удружењима која су помогла/подржала иницијативу.

NATO go home! погледајте

Грузијска православна црква погледајте

  

  

  

  

  

  

29.04.2009. шетња   29.04.2009. шетња

НАЈАВА ПРОТЕСТНОГ СКУПА: Најновији и најподмуклији до сада ударац НАТО пакта и марионетског режима у Београду, усмерен је ка моралном уништењу наше војске и стварању заваде међу Православним народима, који у последње време интезивно сарађују и међусобно се подржавају. НАТО дрско и насилно покушава да се прошири на Православне земље и отворено угрози Русију; заказани су маневри у Грузији у периоду од 6. маја до 1. јуна којима се уједно врши оштра претња грађанима Грузије који у престоници Тбилисију недељама протестују против америчке марионете, председника Сакашвилија - овим су САД показале своју прикривену недемократску природу. Најодвратнији од свега је безумни покушај српског марионетског режима да учествује у овим НАТО маневрима и тиме зарије нож у леђа братској Русији! Неће проћи! Српски народ неће дозволити колаборацију са онима који се нису покајали за злочине из 1999. године, а уједно и увреду Русије - каква ужасна незахвалност владиних политиканата након свега што је Русија учинила за одбрану нашег Космета! Изађимо 29. априла сви сложно у миру да одбранимо част српске војске, српско-руског братства и свих вредности којима су нас преци научили. Српска војска неће учествовати у НАТО маневрима у Грузији зарад европских интеграција и јефтиних политичких поена! Организоваће се протестна шетња до Министарства одбране Србије. Велики број патриотских удружења организује или помаже овај скуп. Молимо учеснике скупа да понесу заставе Православних земаља.