Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Три прстена обезбеђења

(високих државних установа)

13.2.2022.

Три прстена заштите највиших државних установа: жути (упозорење), наранџасти (хапшење), црвени (ватрено оружје).

Потребно је (и неопходно) да се у свакој озбиљној држави успоставе три прстена заштите око највиших и најважнијих државних установа.

Први жути прстен је област упозорења и легитимације грађана који су (на јавним скуповима итд, случајно или намерно, итд) ушли без одобрења у жуту зону установе где делује служба обезбеђења и које је предвиђено за запослене у установи. Грађани који су се нашли у првом прстену су легитимисани, обавештени о свом преступу, упозорени и замољени да напусте ову област.

Други наранџасти прстен је средња област у којој се уљези односно демонстранти (који су се оглушили на издата упозорења) приводе, хапсе и одводе у одговарајуће полицијске станице или друга места за притвор. Тиме се спречава да уљези, демонстранти почине имовинску штету на установама или повреде или убију високе државне функционере и запослене.

Трећи црвени прстен је зона где се крећу високи функционери и где су ресурси и архиве од значаја за државу. Уљези који су прошли кроз жути и наранџасти прстен, овде могу бити заустављени ватреним оружјем, с тим што органи реда треба да се потруде да се прво пуцњевима уплаше демонстранти, затим да им се нанесу лакше повреде, а ако ништа од тога не успева, онда на жалост, мора да започне одлучна заштита државе од револуције. Револуције су кроз историју наносиле државама више штете него изгубљени ратови (Француска, Октобарска, обојене, итд).

 

 

Поредак или револуција