Насловна О нама Download Везе Контакт

Хомосексуални услов Европске уније

            Грађани Србије већ дуже времена, у складу са својим менталитетом, покушавају да се некако „провуку“ у Европску унију, а да при томе избегну услов прихватања хомосексуализма (геј склоности). Време је да се пробудимо (и одрастемо) и да схватимо да Европска унија није оно што бисмо хтели да јесте, да није то што представљају медији „европске Србије“ и да нема „избегавања“ услова.

            Говорећи о положају хомосексуалаца на простору бивше Југославије, Франко Дота, новинар и загребачки активиста за права хомосексуалних особа каже: „ To zavisi od stepena demokratije i evropeizacije u tim zemljama. U Sloveniji (clanica Evropske unije, op.a.) ce uskoro biti legalizovane istopolne zajednice, a tako ce se definisati mogucnost sklapanja brakova i usvajanja dece.

            Интернет новине српске дијаспоре под паролом „Lakmus - test za ulazak u EUнам веома јасно износе да: „ Postovanje manjinskih, u ovom slucaju prava homoseksualaca, za zemlje u regionu je lakmus - test za clanstvo u Evropskoj uniji.

            Улазак у Европску унију значи: навикнути се да портпароли хомосексуалних, лезбијских, транссексуалних, бисексуалних организација путем медија бране своје склоности, ти портпароли ће нам објашњавати како смо „заостали“ и „примитивни“ зато што гајимо Хришћанске, традиционалне породичне вредности. Улазак у Европску унију значи одобрити геј параде и немо их посматрати како дефилују градским улицама у којима су гинуле хиљаде војника за слободу и куда су пролазиле многе свете литије.

            На крају рецимо, да је овај хомосексуални услов Европске уније супротан Хришћанству и учењу Православне Цркве, што је озбиљан разлог више да одлучно и гласно кажемо Европској унији: НЕ, ХВАЛА!

http://www.srpskadijaspora.info/vest.asp?id=13172

Резолуција Европског парламента од 14. јануара 2009. Тачке од 71. до 78. указују на обавезе чланица ЕУ у погледу "сексуалне оријентације". Тачка 71. осуђује религиозне вође и тражи да их државни органи осуде! Тачка 74. захтева осигурање геј парада. Тачка 76. захтева изједначавање истополних бракова са мушко-женским браковима на простору ЕУ. - погледајте

Тачка 37. говори да права ЛБГТ особа треба да буду у складу са пресудом суда ЕУ у случају "Маруко". Из те пресуде су изведени закони да у истополним заједницама партнери имају једнако право на пензију после смрти партнера, као у случају хетеросексуалца, и то без обзира да ли су претходно били у браку или не. Пресуда је на овој адреси: - линк

Заштитник грађана (омбудсман) објавио је званично:"УПУТСТВА ЗА СТАНДАРДИЗОВАН НЕДИСКРИМИНАТИВНИ ГОВОР И ПОНАШАЊЕ" (садржај одговара орвеловском наслову) у којем се практично забрањује коментарисање "истополно оријентисаних" и то све ради заштите права LBGT особа на брак, усвајање деце, итд, уз нетачне податке да их има 10% у популацији, итд. - погледајте

детаљи са геј "параде поноса" у Берлину:

геј "парада поноса" у Берлину  геј "парада поноса" у Берлину

геј "парада поноса" у Берлину  геј "парада поноса" у Берлину

геј "парада поноса" у Берлину  геј "парада поноса" у Берлину

геј "парада поноса" у Берлину  геј "парада поноса" у Берлину