Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Земунски мафијаши претукли старца због Бриселског споразума

06.06.2013.

Видео и фото документација

Чика Јова, професор у пензији, Земунац и патриота, говори о томе како су га напали и сурово претукли непознати људи док је лепио плакате са текстом Бриселског споразума Београда и Приштине. Јован је добио фрактуру кости главе. Случај је пријављен Полицији и постоји здравствена документација.

Покрет 1389 захтева најодлучније да се одмах открију и приведу правди починиоци овог гнусног злодела. Очигледно да постоји спрега мафије и политичких "европејаца" и да је у току физичко застрашивање грађана (поред постојећег застрашивања глађу и остајањем без плата и пензија). Ово није једини случај у последње време да је претучен национални активиста у Земуну због плаката који нису по вољи европејаца.

Евро-фанатици су изгубили главу. Народ се не плаши Европе и Немачке! Нећемо поклекнути под ударом криминала! Нико не сме да ограничава насилно слободу изражавања. Грађани који нису за европске интеграције имају право да јавно изнесу своје мишљење и своје неслагање са политиком тренутних власти.

Позивамо Владу Србије да што пре открије починиоце и врати сигурност грађанима и тиме спере са себе љагу због овој јадног и кукавичког напада на професора у пензији који се не слаже са Бриселским споразумом. Покрет 1389 сматра заокрет спољне политике ка Русији јединим реалним решењем за тренутне дубоке политичке и економске проблеме у друштву.

 

2. део сведочења:

мр Јован Вујић фотографисан 8. јуна 2013. године:

Јован Вујић

 

http://nikadgranica.org

Никад граница! према Косову и Метохији - детаљније

Никад граница!